Se større bilde

Tilbehør

Piratjente Deluxe Karnevalkostyme

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
449,- 899,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Lever du et skikkelig flott og luksuriøst piratliv ute på de syv hav? Nå har du sjansen til å skryte av din luksuriøse levemåte ikledd dette eksklusive og dødslekre piratkostymet!

Piratjente Deluxe Karnevalkostyme inkluderer en kort overdel i svart og hvitt med skulderbånd av skinnimitasjon, gullringer og galoner. Det medfølger også et par matchende svart- og hvitstripete leggings med dekorative små beltedeler i brun skinnimitasjon og et svart belte med stilig gullspenne.

Sist men ikke minst, medfølger et par svart- og hvitstripete små sleeves til overarmene, og en svart pirathatt med brune bånd og lekre gullringer.

Støvler, hansker og sverd medfølger ikke.

  • Fås i størrelse: Small, Medium og Large
  • Inkluderer: Overdel, leggings, belte, sleeves og pirathatt
  • Materiale: Polyester og elastan

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalklær som er av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i sin helt egen klasse! De kan ikke sammenliknes med andre karnevalkostymer, engang! Takket være stoffets kvalitet kan du vaske og bruke kostymet om og om igjen.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen39505 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle