Hem
Temaer Barneselskap Pippi Langstrømpe

Pippi Langstrømpe

Hvis barna dine elsker Pippi Langstrømpe og bursdagen nærmer seg, finnes det en enkel måte å gi dem en uforglemmelig opplevelse på: lag en Pippi Langstrømpe-barnebursdag! Den ville og modige lille jenta har en plass i alles hjerter og fortsetter å sjarmere oss, selv om det er over 75 år siden Astrid Lindgren skapte denne elskverdige karakteren.

Hvis du vil arrangere en skikkelig fest, finnes det ingen bedre ide enn å invitere Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Langstrømpe! Hun er ikke bare verdens sterkeste jente og har røde fletter som står rett ut, hun er også verdens beste til å lage fest!

På PartyKing har vi samlet alt du trenger for å stelle i stand en vellykket Pippi Langstrømpe-barnebursdag. Vi har alt fra morsomme kokstymer til både store og små, til spill og godteriposer du kan bruke når alle barna er samlet. Ikke glem å sende en ekstra invitasjon til Annika, Tommy, Lilla Gubben og Herr Nilsson. Hvis du skal arrangere fest, må alle være der!

Pippis far Efraim Langstrømpe var konge av sydhavsøya kurrekurreduttøya og hadde en sekk full av gullmynter. Men ikke alle har hans ressurser eller tid til eventyr. La deg likevel inspirere av Astrid Lindgrens verden, og inviter de små barna dine til en fantastisk Pippi Langstrømpe-fest der drømmer går i oppfyllelse. For å hjelpe deg har vi samlet alt som trengs til festen, fra engangsartikler til dekketøy og egnede Pippi-dekorasjoner.

Hent gjerne inspirasjon til leker og eventyr på Pippi Langstrømpe-festen fra bøkene eller filmene. Alle tingene du trenger for å fylle en sekk med gullmynter eller et tre med leskedrikk, kan enkelt bestilles fra oss. Hvis barna dine er veldig forelsket i Pippi Langstrømpe, kan du også sørge for å få skaffe gavene deres samtidig! Du vil vel ikke at barna dine skal se på deg som de udugelige politifolkene Kling og Klang, eller verre: den strenge Prussiluskan!

For å sikre at du holder deg på barnas beste side, har vi mange Pippi-spill som du kan gi bort som gave eller bruke på Pippi Langstrømpe-barnebursdagen. Sjekk ut Pippis Tjolahopp-spill, tingfinnerspillet eller hvorfor ikke prøve fiskespillet hennes? Barn i alle aldre, og til og med voksne, kan få glede av Pippi Langstrømpe og lære en ting eller to fra denne sterke jenta! Så sørg for at du spiser en neve med Krumelurpiller så du slipper å bli voksen, og bli med barna dine på festlighetene!

Parykker, kostymer, spill og bøker – på PartyKing har vi alt du trenger for å organisere en fest som vil gjøre huset ditt til nabolagets Villa Villekulla, og deg til verdens mest populære forelder! Vi sørger selvsagt for å gi deg den beste prisen og lynrask levering!
Les mer