vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Perler

Vil du dekorere hele ansiktet med glitrende små perler? Perfekt, vi har alt du trenger for å gjøre deg om til en levende skatt. Perlene våre kan brukes til mange ting, inkludert å tilføre litt gnistrende eksklusivitet til kostymet ditt. De er også flotte å lage ting med, kanskje du skal lage invitasjoner til festen din? Hvorfor ikke pimpe kortene med glitrende, gnistrende og uimotståelig skimrende perler?
Her finner du store og små perler i forskjellige farger, men også andre produkter som er dekorert med perler. Perler er ikke bare barnas beste venn, de er også uimotståelige for oss voksne. Du blir aldri for gammel for ting som glitrer!
Hos oss på PartyKing kan du kjøpe perler online til virkelig gode priser. Greit, vi har kanskje ikke ekte sydhavsperler, men i det minste tilfører våre perler garantert skimrende eleganse. Lim dem rundt øynene dine for å gjøre deg om til en meksikansk hodeskalle. Eller fest noen perler til kragen for å gi antrekket det lille ekstra. Bare fantasien setter en stopper for hva du kan gjøre.
Kjøp perler online hos oss, men sørg også for å benytte anledningen til å sjekke ut alt det andre morsomme utkledningstilbehøret vårt! De av dere som har tenkt å kle seg ut som en sugar skull à la Mexico, trenger selvfølgelig også en fotsid kjole og mange farger og detaljer. Du finner garantert alt du trenger til festen hos oss! Vi vet hvordan det er. Den årlige utkledningsfesten går snart av stabelen, og du er bekymret for at bestevennen din vil toppe antrekket ditt. Du trenger ikke bekymre deg, vi hjelper deg med å sette sammen karnevalskostymet som tar hjem seieren.
Det eneste du trenger for å vinne dommernes gunst, er litt glitter og glamour! Våre nydelige perler fungerer til mange forskjellige kostymer. I tillegg til den populære meksikanske Day of the Dead-looken, passer glitrende perler i ansiktet til en havfrue, en isprinsesse og en sommerfugl.
I tillegg kan du supplere med annet tilbehør, som glitterballer og paljettbånd! Selv om du, som oss, elsker utkledningsfest og utkledningstilbehør, ønsker du sannsynligvis ikke å bruke hele lønnen på det perfekte kostymet. Det er derfor vi bestemte oss for å ha så lave priser på perler og andre stilige detaljer. Forresten, glitrende perler til å feste rundt øynene dine er ikke bare til karneval og utkledning, de fungerer like godt på festen eller til og med ditt eget bryllup!
Hvem sier at du ikke kan skinne som en stjerne hver dag? Med en mindre selvklebende perle kan du enkelt ta sminken til nye høyder. En diskre perle i øyekroken kan være utrolig kult. Om ikke annet, vil du i det minste få oppmerksomhet.
I utvalget vårt av perler på nettet finner du glitrende minikuler som du enkelt kan feste til klær og hårbånd ved hjelp av en limpistol. I tillegg har vi også selvklebende perler som du enkelt fester på huden din eller klærne dine. Et tips er å kjøpe perler i flere fargekombinasjoner, så kan du lage bilder og mønstre som passer perfekt til fargene på klærne dine.
Les mer