Paw Patrol

Gjengen i PAW Patrol er en nydelig samling av valper som inspirerer til lek og ugagn. Og dette er ikke bare hvilke som helst hunder, men redningshunder som spesialiserer seg på forskjellige områder. Med et ekte PAW Patrol-kostyme blir det lett å finne på morsomme leker man kan leke. Det som er ekstra fint, er at barna samtidig lærer å samarbeide og hjelpe hverandre.

I utvalget vårt finner du både kostymene du trenger til PAW Patrol-karnevalet og dekorasjonene du trenger til PAW Patrol-festen. En barnebursdag med PAW Patrol-tema blir garantert en suksess! Dekorer med stilige PAW Patrol vimpler, duker og PAW Patrol ballonger, så er festlokalet klart. Bordet dekker du pent med PAW Patrol engangstallerkener, kopper, servietter og kanskje morsomme partyhatter? I stedet for en «pup pack» med verktøy, kan alle barna ta med en PAW Patrol-partypose hjem med litt digg godteri og en PAW Patrol-leke.

Siden alle hundene er eksperter på forskjellige redningsaksjoner, kan det være morsomt å organisere en type skattejakt hvor de sammen må løse forskjellige problemer for å finne skatten. Hvis barna ikke kommer utkledd, kan du kjøpe litt teatersminke og tilby ansiktsmaling først, slik at alle virkelig kan leve seg inn i sin karakter.

Alle hundene i PAW Patrol har sin egen personlighet, og barna har sannsynligvis valgt favoritten sin fra før av. Vi har PAW Patrol-kostymer som forestiller flere av de forskjellige valpene, men det går også fint å lage ditt eget kostyme med PAW Patrol-ting fra vårt sortiment.
Den klønete, men kompetente dalmatineren Marshall er både brannmann og sykepleier. For å kle deg ut som ham trenger du en brannmannshatt og en rød vest.
Den rufsete bulldogen Rubble bistår som bygningsarbeider. Her er det en gul vest og en gul vernehjelm som må til.
Schäferen Chase er gjengens hardhaus. Han er politihunden som har ekstrajobb som spion. Vi har flere stilige Chase-kostymer til barn, men det er også mulig å lage ditt eget Chase-kostyme ved hjelp av en blå vest og en politihatt.
Skye er den tøffe cockapoo-valpen som kan fly! Hun har på seg en rosa kjole med vinger og en rosa pilotlue.
Everest er en sibirsk husky som hjelper til ved skredulykker. Hun har snøscooter, topplue og en varm turkis vest.

Det finnes flere valper i PAW Patrol-gjengen. La barnet velge sin egen favoritt og fiks kostymet med de karakteristiske klærne og flott sminke som minner om den aktuelle hunden. I utvalget vårt finner du perfekte gaver til alle barn som elsker PAW Patrol. Et PAW Patrol-kostyme fungerer like godt som bursdagsgave til barnet til en venn, som det gjør hvis du skal arrangere et PAW Patrol-karneval.
Vi har PAW Patrol-greier som passer til festen, og som er like morsomme å leke med på en helt vanlig dag. Kjøp alle dine PAW Patrol-dingser online, og du vil få dem hjem på et blunk – eller som Ryder ville sagt, «Whenever you're in trouble, just yelp for help!» og vi på PartyKing vil hjelpe deg å arrangere den beste PAW Patrol-festen noensinne!
Les mer