Se større bilde

Papptallerkener Fright Night

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
59,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Du sitter der på knærne, utfører den jobben du elsker og som du har utført i så mange år nå, men uten å finne det du faktisk leter etter. Hvert penselstrøk i sanden er like spennende. Tidligere har du funnet smykker, redskap og diverse hverdagslige gjenstander på dette stedet. Men det du søker etter, det du strever for å finne minst en gang i løpet av karrieren, dukker ikke opp.
Men vent .. hva er det der? Det er ... En bit av et kranium! Kan det være sant? Du pensler og pusser ivrig for å raskere kunne se hva som befinner seg der, og ganske riktig. Drømmen din har gått i oppfyllelse. Egentlig handler denne korte historien om et barn som sitter på halloweenfesten og spiser kake, og som sakte graver seg frem til hodeskallen under kaken.

Papptallerkener Fright Night er svarte engangstallerkener med et hvitt/grått motiv av en leende hodeskalle med et hvitt, snirklete mønster i bakgrunnen. Leveres i 8-pack.

Mål: Ø 26 cm.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Viktoria for 1 år siden
    (Kunde har ikke gitt kommentar)
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen28363 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle