vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Papirduker

Nå er det snart fest, og du vil kjøpe tilbehør til dekorasjon og borddekking. Det er mange gjester som kommer, og da er det fare for søl og kaos. Hvis det er barn som er på vei, er det også en risiko for at det blir hakket i bordet. Sørg derfor for å beskytte bordet ditt på en fin og praktisk måte med en papirduk.

Duker fungerer ikke bare som en beskyttelse mot søl, men de fungerer også som dekor. Hos oss på Partyking finner du mange forskjellige duker i papir med et stilig design. Her er både runde, avlange og rektangulære papirduker med nydelige motiver. Velg en ensfarget duk hvis du liker det, for eksempel en hvit duk til bryllupet, en gul duk til barneselskapet eller en Disney-duk til prinsessefesten! Mange av våre duker kommer med fantastiske motiver fra blant annet Disney-karakterer og filmer, temamotiver som for eksempel Mexico-fest, cowboy, regnbuefarget til Pride-festen og mye mer. Våre duker i papir er av høy kvalitet og kommer i både faste mål og per meter på rull.

Når det begynner å nærme seg en stor bryllupsfest, kan det være fint å dekorere alle bordene med en helt hvit og stilig duk. Da unngår du søl, og når festen er ferdig kan du enten kaste duken, eller tørke av den med en klut og bruke den på for eksempel sommerens avslutnings- eller konfirmasjonsfest.

Hvis det er et barneselskap på gang, kan det være fint å legge ut en duk med motiver av enhjørninger, eller hvorfor ikke en duk med motiver fra Barbie? Eller gjør det enkelt for deg selv og velg en vanlig papirduk i rødt, hvitt, svart, oransje, gult eller blått? Det vil bli verdsatt av barna så vel som av deg og alle de andre voksne i nærheten. En duk gjør det rett og slett mye morsommere, for alle!

Hos oss på Partyking finner du den perfekte duken i papp! Her finner du blant annet ensfargede duker, duker med motiver av kjente figurer fra tegneserier og temaduker. Dukene selges både i metervare og med faste mål. Hva med en svart og hvit duk til racerbilfesten, en rosa duk til prinsessefesten, en grønn, gul og rød duk til Mexico-festen eller en helhvit duk til avslutningen, konfirmasjonen eller bryllupsfesten? Vi har et stort utvalg av rimelig og fine papirduker på nett!

Velkommen!
Les mer