Se større bilde

Kundebilder

Panda Skigurumi

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
799,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Hvem har bestemt at pandaen må leve i en grønn skog og spise blader hele livet? En panda kan godt ha det gøy med andre morsomme ting som å gå på tivoli, bygge sandslott på stranden, og kanskje best av alt: stå på snowboard! Fest det raskeste brettet under føttene og kast deg hodestups ut i de bratteste bakkene. Aldri før har en panda vært så rask som du er i dag. Og tenk de andre skiløpernes overraskede ansiktsuttrykk når alt de kan se foran seg er en snøsky av intet mindre enn en vinterpanda!

Panda Skigurumi er vinterelskerens beste venn. Som den første norske forhandleren kan PartyKing.no stolt presentere den japanske supersuksessen som har tatt hele den alpine verden med storm. Skigurumi er en fôret vinterversjon av den klassiske bestselgeren Kigurumi.

Denne jumpsuiten har en baggy passform, og et fuktavstøtende materiale. Hetten er stor nok til å romme en hjelm, slik at du føler deg trygg i bakken samtidig som du kjenner deg som en panda. Drakten har to lommer og en glidelås som går hele veien fra skrittet opp til haken.

Fakta om Panda Skigurumi:
  • Fôret vinteroverall som er vannavvisende
  • Laget av 100% Polyester
  • Utstyrt med lommer for oppbevaring av en mobiltelefon eller lignende
  • Alpinutstyr er ikke inkludert
  • Originalet fra den japanske produsenten Sazac
  • Tilgjengelig i størrelsen One size (voksen størrelse) Modellen er 163 cm lang

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen29313 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle