ogonmask-i-textil-pride-1

Øyemaske i Tekstil Pride

119,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

 • Jani
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Ansikts- og øyemasker er morsomme å bruke på alle mulige festlige tilstelninger og særlig om man vil kle seg ut litt moderat. Det kan være passende å bruke en flott øyemaske på pridefestivalen, men også til de fleste karnevalfester når man vil kle seg opp med elegante detaljer. Selv om du har på en maske som dekker deler av ansiktet sitt så vil du garantert gjøre inntrykk hos de andre gjestene! 

Øyemaske i Tekstil Pride er en herlig ansiktsmaske av bomull som i hovedsak er svart, men prydes av elegante detaljer og farger i regnbuens farger. Den er enkel å sette fast med med hjelp av de svarte båndene som du knyter bak hodet. 

Mål: Bredde 21 cm og høyde 7 cm. 

One size (voksenstørrelse).