opposuits-trendy-tartan-kostym-1
opposuits-trendy-tartan-kostym-2
opposuits-trendy-tartan-kostym-3

OppoSuits Trendy Tartan Dress

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

849,-

46

 − art.nr 53695-1
Ikke bare er dressen trendy, den heter til og med Trendy! Hvis du vil kle deg pent og pyntelig samtidig som du får en uhelbredelig mengde oppmerksomhet er dette dressen for deg! Du kan gjerne matche med en fin frisyre, en hvitskjorte og et par staselige boots for beste mulige outfit – akkurat som modellen på bildet! Dressen passer glimrende for seriøse hendelser, men også til halloween- og maskeradefester!

Tips: Er du ute eter å finne kjærligheten på festen? Skipp zombiedrakten og "kle deg ut" i denne dressen i stedet! På denne måten vinner du damenes hjerte på et blunk!

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform) og er laget av morsomme, unormale mønstre og farger i et gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen uten at den mister passformen sin. En matchende skjorte (som den på bildet) kan kjøpes i tillegg!

Merk deg at OppoSuits dresser er av en slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger det største nummeret dersom du må velge mellom to størrelser.

Fakta om OppoSuits Trendy Tartan Dress:
  • Inkl. én dressjakke, ett slips og ett par bukser – alle med matchende mønster
  • Dressjakken har to ytterlommer pluss en innerlomme
  • Skjorte ikke inkludert!

Størrelseguide

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger