Se større bilde

OppoSuits Stars and Stripes Dress

first_saleprice.value: 39920
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
499,- 899,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

La alle vite at USA er the place to be og spaser inn på festen kledd i denne festlige OppoSuiten! Denne stilige outfiten består av en dressjakke, et par bukser og et slips som til sammen danner nasjonens flagg. Perfekt å ha på seg den 4. juli eller på nasjonskarnevalet!

OppoSuits er den eksakte motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra når det gjelder kvalitet og passform) og de er produsert i morsomme, uvanlige mønstre og farger med et gjennomtenkt design. Takket være tøyets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen, uten at den mister passformen. Merk deg at OppoSuits er av slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den største dersom du skal velge mellom to størrelser. OppoSuits Stars and Stripes Dress inkluderer:
  • En blå dressjakke med et mønster bestående av hvite stjerner. Dressjakkeen har tre lommer på utsiden, en skjult innerlomme samt knepping foran og ved ermekantene.
  • Et par røde dressbukser med glidelås i gylfen og beltehemper. 
  • Et rødt- og hvitstripet slips.
Finnes i størrelsene: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30682 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle