Se større bilde

OppoSuits Midnight Blue Smoking

first_saleprice.value: 55920
first_price.value: 87600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
699,- 1 095,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Blått er det nye sorte. Denne dressen med en midnattsblå jakke kommer til å bli stilren og elegant. Perfekt neste gang du er invitert på en fest eller til en formell middag!

OppoSuits Hot Burgundy Smoking består av en sort sløyfe, en blå jakke med sorte detaljer og et par sorte dressbukser i slim-fit modell. Jakken har rødt fôr på innsiden, fire innerlommer, knapper ved ermeåpningen, en knapp foran, skulderputer og silkedetaljer. Buksene har fire lommer, glidelås, hempe og knapp. Buksene har ingen beltehemper i linningen. Vær oppmerksom på at skjorten og skoene på bildet ikke er inkludert.

Takket være tøyets høye kvalitet, kan du bruke dine OppoSuit om igjen uten at den mister sin passform. Vær oppmerksom på at OppoSuits er en slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen dersom det står mellom to størrelser.

Selges enkeltvis og finnes i størrelsene 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen57541 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle