Se større bilde

OppoSuits Lady Jag Dame Drakt

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
449,- 799,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Damedrakten som klorer fra seg! Bruker du å smyge deg rundt etter byttet ditt akkurat som kattedyret jaguaren, da er det viktig at du er korrekt kledd for jobben. Vi mener at med rett antrekk så vil det kjennes mer ekte. Så denne vanvittig vakre damedrakten med jaguarmønster er perfekt når du føler deg på topp og vil se like mektig ut som en jaguar! Ja, med en elegant touch selvsagt!

OppoSuits Lady Jag Dame Drakt består av en jaguarmønstret dressjakke med knapping foran og to lommer samt et matchende stilig skjørt.

OppoSuits er det motsatte av en vanlig drakt (bortsett fra kvalitet og passform), og er laget i morsomme og uvanlige mønstre i et gjennomført design. På grunn av stoffets høye kvalitet kan du bruke klær fra OppoSuit om og om igjen, så det kan ikke sammenlignes med vanlige karnevalskostymer.

Finnes i størrelsene: 34-46.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen36873 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle