opposuits-lady-jag-kostym-1
opposuits-lady-jag-kostym-2
opposuits-lady-jag-kostym-3

OppoSuits Lady Jag Dame Drakt

 799,-  449,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis størrelseguide

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Damedrakten som klorer fra seg! Bruker du å smyge deg rundt etter byttet ditt akkurat som kattedyret jaguaren, da er det viktig at du er korrekt kledd for jobben. Vi mener at med rett antrekk så vil det kjennes mer ekte. Så denne vanvittig vakre damedrakten med jaguarmønster er perfekt når du føler deg på topp og vil se like mektig ut som en jaguar! Ja, med en elegant touch selvsagt!

OppoSuits Lady Jag Dame Drakt består av en jaguarmønstret dressjakke med knapping foran og to lommer samt et matchende stilig skjørt.

OppoSuits er det motsatte av en vanlig drakt (bortsett fra kvalitet og passform), og er laget i morsomme og uvanlige mønstre i et gjennomført design. På grunn av stoffets høye kvalitet kan du bruke klær fra OppoSuit om og om igjen, så det kan ikke sammenlignes med vanlige karnevalskostymer.

Finnes i størrelsene: 34-46.