opposuits-harlequeen-kostym-1
opposuits-harlequeen-kostym-2
opposuits-harlequeen-kostym-3

OppoSuits Harlequeen Dame Drakt

 799,-  449,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis størrelseguide

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Hvorfor være en i mengden når du kan kjøre din egen unike stil? OppoSuits fantastiske damedrakter er perfekte for deg som er lei din vanlige klesstil eller de festklærne du alltid tar på deg. For hvor kult er det å gå på en fest, og så oppdage at det er flere der med akkurat samme antrekk som deg selv? Katastrofe! Er du kledd i en frekk OppoSuits Harlequeen Dame Drakt kan du være sikker på at du skiller deg ut. Det beste med denne drakten er at den passer både til hverdag og fest.

OppoSuits Harlequeen Dame Drakt består av en lekker dressjakke med harlekinmønster i fargene grønn, gul og lilla med knapping foran og to lommer. Med følger også et matchende draktskjørt.

OppoSuits er det motsatte av en vanlig drakt (bortsett fra kvalitet og passform), og er laget i morsomme og uvanlige mønstre i et gjennomført design. På grunn av stoffets høye kvalitet kan du bruke klær fra OppoSuit om og om igjen, så det er noe annet enn vanlige karnevalskostymer.

Finnes i størrelsene: 34-44.