opposuits-flaminguy-skjorta-74570-1
opposuits-flaminguy-skjorta-74570-2

OppoSuits Flaminguy Skjorte

 449,-  229,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis størrelseguide

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Kle deg svalt og sommerlig i varmen – uten at det går ut over hverken mønster eller kvalitet! Denne skjorten prydes av en hel drøss flamingoer, noe som garantert kommer til å gjøre deg til festens mest fargeglade midtpunkt! 

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige skjorter bortsett fra når det kommer til kvalitet og passform. De er laget med morsomme, uvanlige mønstre i et gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen uten at den mister passformen sin.

OppoSuits Flaminguy Skjorte inkluderer en flashy skjorte med sommerlig motiv. Skjorten er laget av 100 % polyester og finnes i størrelsene: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49. Ingenting annet på bildet er inkludert.

Materiale: 100 % polyester
Finnes i størrelsene: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49
Kun skjorten inkluderes 

MERK at OppoSuits skjorter er av slim fit-modell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen dersom det står mellom to.