Se større bilde

OppoSuits Bloody Harry Dress

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
899,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Som leiemorder bør man alltid tenke på praktiske detaljer, som å bruke det rette antrekket når man er ute på oppdrag. Mange veteraner anser svart som det eneste rette (eventuelle blodflekker vises ikke) og man bør være ganske hverdagslig kledd (ingen unødvendig oppmerksomhet på gunn av stilfullhet). Men i tiden rundt halloween er alt lov, så føler du for å gå på karnevalet utkledd som en superhot, hvitkledd leiemorder, så bør du gjøre det! 

OppoSuits er det stikk motsatte av vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform), og de er laget med morsomme, uvanlige mønster og farger i et gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen uten at den mister sin passform. Merk at OppoSuits-dresser er av en slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den større størrelsen dersom du står mellom to størrelser. Opposuits Bloddy Harry Dress inkluderer:
 • En hvit dressjakke med et mønster bestående av lyserøde blodflekker. Dressjakken har tre lommer på utsiden, en gjemt innerlomme samt knepping på framsiden og ved mansjettene.
 • Et par matchende dressbukser med glidelås i gylfen og buksehemper. 
 • Et matchende slips.
Finnes i størrelsene: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tagger

HENVENDELSER (3)

Henvendelser

 • Skrevet av Sture for 2 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Mathias for 4 år siden
  Kostymen var i bra kvalité jämfört med hur maskeradkläder brukar vara. Jag är 2 meter lång och väger 100 kg och tog en storlek 60. Då satt den lite som det ska på en clown. För en mer slimmad fit kunde jag ha valt storlek 58. Grymt nöjd med hur smidigt och snabbt partykungen levererade!
  6 av 6 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Simon for 2 år siden
  Perfekt val till Halloween. Stilren som vit kostym, vilket gjorde att blodet stack ut. Många komplimanger på krogen, haha :)
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30697 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle