opposuits-bloody-harry-kostym-1
opposuits-bloody-harry-kostym-2
opposuits-bloody-harry-kostym-3
opposuits-bloody-harry-kostym-4

OppoSuits Bloody Harry Dress

1 099,90 kr

Som leiemorder bør man alltid tenke på praktiske detaljer, som å bruke det rette antrekket når man er ute på oppdrag. Mange veteraner anser svart som det eneste rette (eventuelle blodflekker vises ikke) og man bør være ganske hverdagslig kledd (ingen unødvendig oppmerksomhet på gunn av stilfullhet). Men i tiden rundt halloween er alt lov, så føler du for å gå på karnevalet utkledd som en superhot, hvitkledd leiemorder, så bør du gjøre det! 

OppoSuits er det stikk motsatte av vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform), og de er laget med morsomme, uvanlige mønster og farger i et gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen uten at den mister sin passform. Merk at OppoSuits-dresser er av en slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den større størrelsen dersom du står mellom to størrelser.

Opposuits Bloddy Harry Dress inkluderer:
  • En hvit dressjakke med et mønster bestående av lyserøde blodflekker. Dressjakken har tre lommer på utsiden, en gjemt innerlomme samt knepping på framsiden og ved mansjettene.
  • Et par matchende dressbukser med glidelås i gylfen og buksehemper. 
  • Et matchende slips.
Finnes i størrelsene: 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.
Art.nr 30697

Størrelseguide

Henvendelser

5

Spørsmål & Svar

0

Tagger