opposuits-badaboom-kostym-1
opposuits-badaboom-kostym-2
opposuits-badaboom-kostym-3
opposuits-badaboom-kostym-4
Kundebilde
kb-opposuits-badaboom-kostym-7
Kundebilde
kb-opposuits-badaboom-kostym-30696-8

OppoSuits Badaboom Dress

849,90 kr

Pow! Bam! Badaboom! Hvor kommer alt levenet fra? Det er jo du som er på vei til et eller annet party kledd i din supermorsomme tegneseriebombe-dress, så klart! Iført denne sjarmerende OppoSuiten kommer du garantert til å tiltrekke deg mange blikk. En unik outfit å ha på superheltkarnevalet eller som en tydelig protest mot kjedelige dresser i f.eks. et bryllup.

OppoSuits er den diametrale motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform), og de er produsert i morsomme, uvanlige mønstre og farger, i et gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet, kan du bruke din OppoSuit om og om igjen, uten at den mister passformen. Merk at OppoSuits-dresser er i slimfit-modell. Vi anbefaler derfor at du velger den største om valget står mellom to størrelser. OppoSuits Badaboom Dress inkluderer:
  • Svart dressjakke med mønster bestående av tegneseriebomber og bombelyder som "Badaboom!", "Pow!" og "Bam!". Dressjakka har tre ytterlommer, en skjult innerlomme samt knepping foran og ved ermeslutt.
  • Matchende dressbukse med glidelås i gylfen og beltestropper. 
  • Matchende slips.
Finnes i størrelsene: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.
Art.nr 30696

Størrelseguide

Henvendelser

8

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

2

Tagger