vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Øl- & Vinsett

Husker du da bestefar brygget sitt eget øl nede i kjeller'n? Det luktet ape, og sluttproduktet smakte som en blanding av ren gjær og en muggen brødskive med sirup. Men det brydde ikke bestefar seg om. Han helte gladelig innpå bøttevis av sitt eget heksebrygg. Heldigvis har utviklingen gått fremover de siste årene. I dag kan du kjøpe ølekstrakter som gir perfekt resultat – hver gang.

Vi selger ølsett fra det velkjente og velrenommerte merket Cooper's. Det er stor forskjell på de ulike merkene. Vi har testet alle (det ble mange glade kvelder på kontoret), og har kommet frem til at det er Cooper's vi skal satse på. Hos oss på Partyking kan du kjøpe ølekstrakter for tradisjonell pilsner og undergjæret øl, ale, klassisk britisk bitter samt stout (Guinness-type). I hvert ølsett er ølgjær og en lett forståelig bruksanvisning inkludert. I selve forpakningen finner du humlet malt av høyeste kvalitet. Merk deg at du kan trenge noe ekstra tilbehør, for eksempel en vinbøtte, for en effektiv hjemmebrygging.

Når du har fått ølsettet i hus, er det bare å sette i gang bryggingen, og deretter vente til de edle dråpene er klare til å inntas. Om bestefar fremdeles er i live, må du huske å by ham på et glass, slik at han kan bli overrasket over fingerferdigheten din!
Les mer