Se større bilde

Nammi Lottókúlur

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6870
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Jippi! Du må ikke lenger reise helt til Island for å kose deg med ekte islandsk godteri. Nå kan vi tilby det hos oss på PartyKing! Hvis du tilfeldigvis ikke forstår islandsk, kan vi fortelle at lottókúlur er sjokoladetrukne godterikuler med lakrisskum på innsiden. Nam!

Nammi Lottókúlur er islandsk godteri som består av sjokoladetrukne kuler med lakrisskum på innsiden. Et must for deg som elsker kombinasjonen av lakris og sjokolade.

En pose inneholder 125 gram sjokoladekuler.

Selges enkeltvis.

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, kakaosmør, helMELKpulver, kakaomasse, skummetMELKpulver, gelatin, rålakris, ammoniumklorid, overflatebehandlingsmiddel (E414, E904), emulgator (rapslecitin), aromastoffer. Kan inneholde spor av NØTTER. Sjokoladen inneholder >35 % kakao og >15 % melkepulver. Inneholder lakris. Personer med høyt blodtrykk bør unngå for høyt inntak.

Endringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt kundeservice hvis du har spørsmål.
Best før: Produktene har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av camilla for 3 uker siden
    (Kunde har ikke gitt kommentar)
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen71402 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle