moods-of-sweden-jultroja-16
moods-of-sweden-jultroja-6
moods-of-sweden-jultroja-5
moods-of-sweden-jultroja-12
moods-of-sweden-jultroja-10

Moods of Sweden Julegenser

549,90 kr

I likhet med oss nordmenn er ikke svenskene kjent for å se overdrevet glade ut. Men de ser ikke overdrevet sinte eller triste ut heller. De har rett og slett bare et ganske stivt ansiktsuttrykk – eller kanskje egentlig ikke noe ansiktsuttrykk? Bortsett fra når det gjelder julebord, så klart … for da slår de seg fullstendig løs! Denne julegenseren er såpass accurate at til og med jeg som skriver denne teksten, kjenner meg selv igjen i den … :(

Moods of Sweden Julegenser er en sykt morsom julegenser til både damer og herrer, som kommer i seks ulike størrelser for voksne. Genseren har et motiv av hvordan den typiske svensken ser ut når de er glad, trist, bekymret og på julebord. En utrolig morsom, men likevel troverdig genser som kommer til å slå an på alle slags julefester. Genseren er finstrikket og holder på varmen i det avlange og kalde landet vårt.

Julegenseren kommer i herrestørrelser, men hvis du vil ha en størrelse som tilsvarer damestørrelser, kan du velge en størrelse mindre enn den du vanligvis bruker. Eksempel: Herrestørrelsen Small tilsvarer damestørrelsen Medium. Herrestørrelsen Large tilsvarer damestørrelsen X-Large.

  • Materiale: 100 % akryl
  • Størrelser: XS, S, M, L, XL, XXL (voksen)
  • Passform: Normal fit
  • Vaskes i maskin på skånsomt program (30 °C)
  • Herremodellen er 192 cm høy og bruker størrelsen Large
Art.nr 59722

Størrelseguide

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger