vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
mochi-marsmallow-cantalupe-95517-1

Mochi Marshmallow Cantalupe

109,91 kr

216 g

Midlertidig utsolgt
Her kommer en spennende variant av den japanske desserten mochi som kommer til å gi smaksløkene dine et skikkelig gledeskick! Vi snakker om mochi – den klebrige risen som har fått en overraskende vri. Se for deg en magisk kombinasjon av sødme, herlig konsistens og en frukt som heter Hamimelon. Ja, du hørte riktig, Hamimelon – den melonen som smaker som Cantaloupe, eller som vi sier på norsk, honningmelon.

Det er som om mochien har fått en ny bestis, og nå henger de sammen som om de er blitt bestevenner for livet. Den nydelige sødmen fra Hamimelon danser rundt inni mochi og får smaksløkene til å gå bananas! Det er som å spise regnbue på en solfylt dag – bare ren og skjær glede!

Ingredienser: Maltose, sukker, kleberis, fortykningsmiddel (E1442), palmeolje (uherdet), vokskalebasse, hami melon, trehalos, gelatin (storfe), aroma, emulgator (E420), fargestoff (E133,E102*), emulgator (E471), konserveringsmiddel (E202).

Forandringer i produktets innehold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 95517-1
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger