vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Midtsommer Midtsommerborddekking

Midtsommerborddekking

Blir det et sjøslag av en sankthansfeiring? Da er det flaks at du er forberedt, ikke sant? Det blir jo en sinnssyk fest, og da trenger du tilbehør til borddekking. La oss på Partyking hjelpe deg med alle dine borddekkingsproblemer! Vi har mange tips og triks for hvordan du får det absolutt beste festbordet som kan lages!

Er det nærmere 20 personer som kommer for å få mat? Da er det viktig å være forberedt på mye, ikke bare maten, pynten og sangtekstene, men også borddekningen. Du kan vel ikke spise sankthansmiddagen på vanlig porselen? Nei ... det er strengt forbudt. Hos oss finner du et gigantisk utvalg av servise til alle slags fester.

Her finner du et stort utvalg av tilbehør i blått og gult, hvitt, flerfarget og mye mer. Servietter med blomster, svenske flagg og vakre folietrykk som ønsker en lykkelig midtsommer kan være noe? Eller hvorfor ikke de superfine engangstallerkenene dekorert med flere forskjellige svenske sommerblomster? Eller hvorfor ikke luksuriøse tøyservietter? Ja, som du sikkert allerede forstår, vi har alt til sommerfesten.

Fordi vi hos Partyking har et gigantisk lager med sommerservise i alle varianter og størrelser, får du mange tips om hvordan du kan dekke bordet. Mange av bildene våre har «omgivelsesbilder», noe som betyr at de viser hvordan det kan se ut når det er ferdig. På denne måten får du mange fantastiske tips om hvordan du kan pynte bordet til sommerfesten.

Kjøp dine sommerlige, blomstrete og blå og gule produkter til borddekkingen på nett hos oss – raskt, billig og enkelt! Velkommen!
Les mer