Til toppen
Se større bilde

Metalman Greyland Film Maske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 17
selected_index: 0
499,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Med denne masken på ansiktet tar du halloweenantrekket til et helt nytt nivå! Ikke nok med at masken er utrolig realistisk, den er komfortabel også! Du matcher den aller best med et hardt karnevalskostyme, gjerne i fargen svart. Hva vi mener med det … tja, det vet bare du!

Metalman Greyland Film Maske er en utrolig kul lateksmaske fra produsenten Greyland Film. Denne masken etterligner en gammal mann på sine eldre dager, med en metallisk hudfarge. Vi har valgt å kalle ham "Metalman", som vi synes passer ypperlig! Masken har et noe sint ansiktsuttrykk, like hardt som metallet han har som hud. Masken sitter stramt, og har hull til både øyne, nese og munn. Denne masken – akkurat som andre masker fra Greyland Film – er av såpass høy kvalitet at den brukes til filminnspillinger og teaterforestillinger over hele verden. Match med et ekstra fint antrekk, så er du klar til å være karakteren du har drømt om å være!

Tips: Synes du masken sitter stramt over øyne/nese/munn, lager du enkelt større hull ved hjelp av en neglsaks eller lignende.

Fakta om Metalman Greyland Film Maske:
  • Materiale: Lateks
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)
  • Produsent: Greyland Film
  • Utrolig realistisk og svært detaljert
  • Masken er heldekkende, og går ned på halsen
  • Hull til øyne, nese og munn
  • Sminkevennlig
  • Allergisk mot lateks/gummi? Vi fraråder deg å bruke denne masken!

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen57561 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle