Memory

Det sies at kjært barn har mange navn, og når det gjelder memory stemmer det virkelig. Andre navn dette klassiske spillet går under inkluderer memo, lotto og minnespill. Her på PartyKing finner du memory på nettet – slik at hele familien kan trene opp hukommelsen til en god pris!
Du har sikkert spilt memory en haug med ganger. Kanskje hovedsakelig da du var barn, men å huske hvilke brikker som ligger hvor som voksen kan være minst like vanskelig.
At reglene er enkle, husker du sikkert også. Alle brikkene spres utover med bildet ned. Deretter er målet med spillet å finne brikkene med bilder som matcher. Jo flere kort som er inkludert i memory-spillet, desto vanskeligere blir spillet og desto mer må hjernecellene jobbe. Siden reglene er så enkle, finnes det memory som passer fra 2 år og oppover. Det finnes ingen øvre aldersgrense, men som stresset voksen med tankene andre steder bør du forberede deg på å tape for minstemann i familien.
Hvis du har barn som går i barnehagen, kan vi love at de har en helt egen hylle dedikert til memory. Du kan med fordel se gjennom barnehagens utvalg og kjøpe et annet memory-spill på nettet hos oss.
Da memory ble oppfunnet i 1964, fantes verken PartyKing eller internett. Noen ganger er det flaks at tidene forandrer seg, slik at du både kan bestille memory på nettet og ha det like gøy som en konge på din neste utflukt, bursdagsfeiring eller fest. Våre spill er tilgjengelige i forskjellige merker, utgaver og vanskelighetsgrader. De er alle enkle å pakke med i vesken din når du skal på besøk og vil også bli tatt godt imot som gave til bursdagsjenta. Et tips fra oss er å bestille et memory-spill som er basert på barnets favorittkarakter.
Noen ganger får man behov for å endre på rutinene og snu litt opp-ned på ting. Kjenner du deg igjen? Når du bare vil ha variasjon eller er lei av å pare de samme bildene, kan du spille memory på en annen måte. Vi kalles det bakvendt-memory. Alle bildene spres ut akkurat som vanlig med baksiden opp. Så gjelder det å unngå å finne to like kort. Spiller nummer en får fortsette å ta brikker til hen finner to like. Da går turen videre til neste spiller. Jo færre kort memory-spillet har, desto vanskeligere. Helt bakvendt, og helt genialt – hvis du spør oss.
Ved noen anledninger vil du spille et veldig enkelt spill med vennene dine mens du sitter og snakker og muligens drikker litt vin. Da kan vi love at memory er perfekt for å ha noe å drive med. Eller egentlig er det kanskje ikke perfekt i det hele tatt. Å snakke, drikke vin og holde styr på hvor to like bilder ligger kan være den største utfordringen du står overfor denne uken. Tror du oss ikke, så klikk hjem et memory-spill online nå, slik at du og vennene dine kan prøve selv neste gang dere møtes.
De fleste av våre memoryspill kan spilles hvis dere er minst to deltakere. Hvor mange dere kan være, avhenger av antall kort, men det står alltid på esken. Hvem blir minnemesteren neste gang?
Les mer
2 resultater