Til toppen
Se større bilde

Maxiyatzy

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69,-

Produkt observasjon

Beklager dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Hvem elsker vel ikke Yatzy? Det klassiske terningspillet der det er om å gjøre ha flaks når du triller terningene. Dette er Maxiyatzy! Det spilles som vanlig Yatzy, men inneholder flere terninger og derfor gir det også flere spillmuligheter. Det er også en del nye regler, som for eksempel at man kan spare et kast til neste omgang. Maxiyatzy er et morsomt spill. Det er enkelt å lære seg spillet og reglene, og det kan lett tas med på reise.

Maxiyatzy er en eske med en ny variant av spillet Yatzy. Spillet inneholder flere terninger enn klassisk Yatzy, og det finnes flere spennende kombinasjonsmuligheter!

  • Selges enkeltvis
  • 2 eller flere spillere

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen42279 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle