Se større bilde

Tilbehør

Matador Zombie Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
249,- 449,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Unna vei, alle halloween-gjester, for her kommer matadorenes matador – zombiematadoren! Denne tyrefekteren er verken dyre- eller menneskevenn. Han angriper alt som beveger på seg! Folk kommer til å rømme som gale så fort de får øye på deg ikledd dette skrekkinngytende antrekket. En herlig følelse, eller hva?

Matador Zombie Karnevalskostyme inkluderer en sort matadorhatt i tykt stoff med tynne silkebånd langs bremmen. En hvit, blodig topp med myk krage og et fillete, delvis fastsydd svart slips. Toppen har en åpning øverst på ryggen som lukkes med borrelås for enklere påkledning. En sort, åpen jakke med blod og grå stoff-filler. Skuldrene, de fillete ermene og jakkekanten er pyntet med gullbroderier, og skulderpartiet har en gulldusk. Sorte, blodige bukser med strikk oventil og ben av ulik lengde der ett ben ser ødelagt ut. Buksene har gullbroderier langs sidene og på den ene siden finner man en gulldusk. Det følger også med et rødt silkebelte med strikk bak samt et rødt silkeflagg med filleeffekt som sitter på en base av stoffkledd ståltråd. Sko, sokker, parykk og sminke inngår ikke. Kompletter gjerne med disse for å oppnå utseendet på bildet.

Kommer i størrelsene Medium og Large.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen27755 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle