Lyslykter

Levende lys gir fantastisk stemning i alle sammenhenger og er superherlige å pynte med, både innendørs og utendørs. Dessuten er de mye hyggeligere enn slukkete lys. Problemet er at vanlige lys har en tendens til å slukne og dø ved det minste lille vindpust eller regndråpe. En suveren måte å løse dette på er å putte de i lyslykter som beskytter mot vær og vind.

Hos Partyking finner du masse lekre lyslykter i ulike utførelser, som gresskarlykter, fakler og klassiske nisselykter med håndtak på toppen, til glasslykter med festlig trykk, hengende lyslenker og telysholdere i gnistrende krystall. Vi har også vakre himmellykter som du kan sende opp i luften i stedet for fyrverkeri. Vidunderlige til valentinsdagen, bryllup, nyttårsfest og andre høytider.

Tradisjonelle fakler står imot værgudene og er en skikkelig klassiker å sette ved inngangen ved festlige anledninger. Hvis du vil unngå ekte flammer, finnes det også fine lyslykter med innebygde LED-lamper som gir et virkelighetstro flimrende skinn og er minst like dekorative. LED-lyslykter slukner dessuten ikke når det regner, snør eller blåser, og fungerer utmerket å bruke utendørs. Perfekt å sette på bordet, balkongen, altanen, trappen eller i hagen, både til allehelgensdag, sankthansaften, skalldyrlaget, jul, nyttår og halloween!
Les mer