Se større bilde

Tilbehør

Lyserosa Lang Krøllete Deluxe Parykk

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2121
selected_index: 0
39,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Her har vi en 1920-tallsinspirert, luksuriøs parykk med innslag av en lyserosa farge – perfekt på halloweenfesten, men også på 1920-tallspartyet og cosplayet. Parykken er lang, krøllete og av høy kvalitet, noe som gjør at den kan brukes til mange – om ikke alle – begivenheter!

Lyserosa Lang Krøllete Deluxe Parykk er en rosa parykk av høy kvalitet til damer, som får deg til å se veldig classy ut. Parykken føles svært ekte når den sitter på hodet, og den er lyserose, lang og krøllete. Parykken kommer i størrelsen one size for voksne og kan fønes dersom det er ønskelig, men helst ikke vaskes, styles med rettetang eller lignende.

  • Materiale: 100 % polyester
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)

Dette er et produkt fra Leg Avenue™. Leg Avenue er kjente for karnevalsklær og tilbehør av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse!

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen58296 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle