Lykter

Alle lysende hoder skaffer seg lykter når det er på tide å mane frem en dramatisk eller kanskje romantisk belysning eller bare vil være forberedt når strømmen går. Dekorer med lykter i sommernatten eller når høstmørket senker seg over landet. Det blir både fint og koselig. På mange fester har lykter en selvskrevet plass. Fine lykter har rett og slett mange bruksområder og bør finnes i alle hjem, i hvert fall i følge oss hos PartyKing.

Vi har lykter i mange flotte farger her hos PartyKing. Ofte er det en god idé å kombinere forskjellige farger, men andre ganger er det bedre å gå for flere av de samme fargene. Noen av høytidene våre er for eksempel ganske sterkt forbundet med en bestemt farge. Hvis det er jul, velg hvite, røde eller sølvfargede lykter og la dem fylle rommet der de står og skinner med sitt koselige lys. Oransje er en klassisk farge når det kommer til lykter til halloween.

Skal du ha fest ute? For en strålende idé! Med lykter kan du lyse opp der det elektriske lyset kommer til kort og skape små stemningsfulle øyer av lys på de fineste stedene i hagen. Perfekt for hemmelige møter i løpet av kvelden! Med lykter kan du også vise veien til forskjellige steder i hagen som har en funksjon på festen. Du kan også bruke lykter som belysning på en eventuell utedo.

En høytid der det er spesielt populært å løfte stemningen med lykter er halloween. Hos oss finner du halloweenlykter med klassiske gresskarmotiver. Gresskarlykten, den såkalte Jack-o'-Lantern, er i følge sagnet en lykt som hjelper de døde med å finne veien tilbake til de levendes rike. De sprer et stemningsfullt lys som setter den rette tonen med en gang hvis du har invitert gjester til en halloweenfest.

Når strømmen går eller når du slår leir på et sted uten tilgang til strøm, er det lurt å ha en lommelykt for presisjonsbelysning. Når det gjelder mer generell belysning, er imidlertid en campinglykt et mye bedre alternativ fordi den sprer lys i alle retninger og også gir et godt generelt lys.

Vi har lykter med LED-teknologi og svært lang batterilevetid som er spesielt godt egnet for dette formålet. Å ha lykter tilgjengelig kan faktisk bedre sikkerheten, samtidig som de jo har skyhøy partyfaktor.

Lys og skygge hører sammen! Godt plasserte lykter kan skape en dramatisk effekt i et rom som bare er svakt opplyst. Inviter til et skyggespill der en bar vegg kan bli en scene, der for eksempel en plante eller en pyntegjenstand kan spille ut registeret sitt ved hjelp av flakkende lykter. Eksperimenter med å flytte lyktene rundt og sett dem der effekten er sterkest.

Lykter er billige, og du har råd til å bruke flere stykker hvis du kjøper lykter online her i vår velassorterte butikk. Hvis det er snakk om lykter til stearinlys, sørg for at du har stearinlys i reserve. En tent lykt er ikke noe man ønsker å slukke med det første.
Les mer