lejontamjare-maskeraddrakt-67448-5
lejontamjare-maskeraddrakt-67448-6
lejontamjare-dam-maskeraddrakt-3

Løvetemmer Dame Karnevalskostyme

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

849,-

Velg variant

Supplere med

I dette utfordrende kostymet kan du temme hvem som helst på utkledningsfesten! Med flosshatt og sløyfe blir du fin som få, samtidig som korsettet og den korte shortsen viser din sexy side. Gulldetaljene og sløret preger antrekket med et hint av eleganse. Her får du alt i ett – perfekt for den som ikke nøyer seg med noe annet enn det aller beste! 

Løvetemmer Dame Karnevalskostyme består av flosshatt, sløyfe playsuit med stripete topp, skinnlignende shorts, korsett med lenker og slør av et gjennomsiktig stoff. Merk deg at pisk, hansker, støvler og strømpebukser ikke følger med, men at strømpebukseholdere finnes på playsuiten, så det er perfekt å kombinere kostymet med et par fiskenettingstrømper. Kommer i størrelsene x-small, small og medium. Lages i polyester og elastan.  

  • Materiale: polyester, elastan
  • Størrelse: XS, S, M
  • Inkl. playsuit, hatt, sløyfe
  • Pisk, hansker, strømpebukser og støvler følger ikke med
  • Vaskeråd: 30 °C

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjente for sine kostymer av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men er i en helt egen klasse! De kan med andre ord ikke sammenlignes med andre kostymer. Takket være stoffets kvalitet kan du vaske og bruke drakten om og om igjen.

Størrelseguide

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger