Lommebøker

Er du på utkikk etter nye lommebøker? Da har du kommet til rett sted! Lommebøker er ofte et oversett lite tilbehør, men så snart den går i stykker eller forsvinner, innser vi hvor mye den betyr for oss. Med våre kule lommebøker vil du bli lagt merke til, på godt og vondt! Ikke bare har vi vanligvis mye penger og kvitteringer i våre lommebøker, her samler vi også bilder av vår søte partner eller nusselige små barn.

Hvis lommeboken tilhører en tenåring, kan du bite deg i nesa på det faktum at det finnes et sølvglimrende kondom skjult i en liten lomme, som bare ligger der og venter på riktig øyeblikk! På PartyKing tar vi ikke lommebøker for gitt. Vi vet at de er våre bærbare små gullkister, og derfor sørger vi også for å sprade rundt med fine varianter som man ikke skammer seg over å slenge på bardisken.

For prøv å forestille deg et scenario hvor du med stil og finesse skrider opp til byens babe, som står og henger i baren. Etter at hun fnisende takker ja til en drink, drar du opp en slitt skinnlommebok som er i ferd med å gå opp i liminga. Nei, nei, nei! Det spiller ingen rolle om den gamle lommeboka er et familieklenodie, det er på tide å oppgradere – og vi har variantene som passer deg perfekt!

Det finnes mange forskjellige typer lommebøker, så det er viktig at du finner en som passer dine behov. Er du en person som rusler rundt med en lommebok så tykk som Norges lover? Da bør du kanskje sikte på en mer klassisk variant med flere rom. Hvis du er minimalistisk i stedet, vil vi anbefale at du tar en nærmere titt på en seddelklemme. En minimalistisk en i sølvdesign er perfekt for de som alltid løper rundt med mange sedler i lommene.

Selvfølgelig kan det være litt sjarmerende at penger stadig faller ut av lommene dine, men for å være ærlig er det hverken praktisk eller økonomisk. Det ville være bedre å investere i en pen seddelklemme som sikrer at pengene holder seg på ett sted, og at du enkelt kan fiske ut noen sedler når det trengs. Husker du den baben i baren som rynket på nesen da lommeboken kollapset som et korthus i en tornado? Vi tipper du vil få flere plusspoeng når du med innøvde bevegelser fisker ut seddelklemma med et blendende smil.

Det var en tid da telefonen var koblet til veggen med ledning, og vi kunne bare få tak i hverandre ved å bli enige om et tidspunkt og prøve å ankomme på samme tid. Heldigvis er middelalderen over, og nå har vi alle en smarttelefon i lommen, en direktelenke til verdens samlede kunnskap (og mange videoer av katter). Kombiner lommeboken med et deksel til telefonen din og ta to fluer i en smekk. Våre stilige lommebøker til telefonen lar deg samle kredittkort, sedler og mynter på ett sted. Smart, rimelig og stilig – akkurat som PartyKing!
Les mer
4 resultater