vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
lil-nitro-gummibjorn-1
Kundebilde
kb-lil-nitro-nallekarkki-55632-2
  • -43%

Lil' Nitro Gummibjørn

79,90 kr 

139,90 kr
VÆR OPPMERKSOM på at vi anbefaler 18-årsgrense ved kjøp av dette produktet! Vi fraråder på det sterkeste at mindreårige bruker det.
Gummibjørner er kun for sukkeravhengige småtasser, ikke sant? Ikke nå lenger! Nå er nemlig verdens, om ikke universets sterkeste bamse til salgs! Hvis du trodde at du var et skikkelig mannfolk ... heheh, those days are long gone!

Lil' Nitro Gummibjørn er en liten og nydel ... STERK JÆVLA BJØRN som får selv den tøffeste til å begynne å storgrine! Bjørnen leveres enkeltvis i en pen eske, perfekt for å gis bort i bursdagspresang til for eksempel pappa eller bestevennen. Gummibjørnen både lukter og ser ut som en helt vanlig gummibjørn, men inneholder et chiliekstrakt på hele NI MILLIONER SCOVILLE, noe som gjør denne gummibjørnen cirka 900 ganger sterkere enn en vanlig jalapeño.

Denne bamsen må holdes unna barn, dyr og mennesker med for eksempel hjerteproblemer. Du bør ikke ta i bjørnen for så å putte fingrene i munnen eller øynene – vask hendene umiddelbart etterpå.

Lil' Nitro Gummibjørn Challenge går ut på at du enten selv, eller sammen med et par venner, putter bamsen i munnen og suger på den i to minutter. Deretter kan dere tygge og svelge den, men verken drikke eller spise på fem minutter etterpå. Den som holder ut lengst (hvis dere i det hele tatt kommer til det punktet), er vinneren av Lil' Nitro Challenge!


​Leveres enkeltvis og inneholder en gummibjørn (tre gram)

Ingredienser: maissirup, sukker, vann, gelatin (fra gris og ku), sitronsyre, naturlig og kunstig smakstilsetning, 9 millioner she/chiliekstrakt, rød 40 (E129), natriumbensonat, kokosolje, karnaubavoks, E129. Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice.

​Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 55632-1
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

32

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

1

Tagger