lil-nitro-gummibjorn-1
youtube video play

Lil' Nitro Gummibjørn

139,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis innhold

Kundebilder

Bakåtpil
Framåtpil

Ønsker du at bildene dine skal vises her?

 • Erik
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Denne er ikke noe å kødde med. Aldri vært borti noe så sterkt. Kul challenge
  8 av 8 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • John ingvar
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Litte i pakken
  3 av 21 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Lise
  for 2 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 6 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Gummibjørner er bare for sukkeravhengige småkryp, eller hvordan var det egentlig? Ikke nå lenger! Nå finnes verdens, om ikke universets sterkeste bamse til salgs! Om du tidligere trodde at du var en skikkelig mann... Hehehe, those days are long gone!

Lil' Nitro Gummibjørn er en liten og søt... STERK FORBANNA BJØRN som får til og med den tøffeste til å begynne å storgrine! Bjørnen leveres stykkevis i en fin eske, perfekt for å gi bort i bursdagsgave til for eksempel pappa eller kompisen din. Gummibjørnen både lukter og ser ut som en vanlig gummibjørn, men inneholder et chilliekstrakt på hele NI MILLIONER SCOVILLE, som gjør denne bjørnen ca. 900 ganger sterkere enn en vanlig jalapeño.

Bjørnen skal holdes borte fra barn, dyr og mennesker med for eksempel hjerteproblemer. Å ta på bjørnen for så å stappe fingrene i munnen eller øynene er ikke et alternativ – tar du på bjørnen så må du vaske hendene rett etterpå.

Lil' Nitro Gummibjørn Challenge går ut på at enten du selv, eller du og noen venner stapper bamsen i munnen og suger på den i to minutter. Deretter får dere tygge og svelge den, men hverken drikke eller spise noe på fem minutter etterpå. Den som er mest utholdende (om noen av dere engang når det siste stadiet) er Lil' Nitro Challenge-vinneren!

Leveres stykkevis og inneholder en gummibjørn (tre gram)

Ingredienser: Maissirup, sukker, vann, gelatin (fra gris og storfe), sironsyre, naturlig og kunstig smakstilsetning, 9 millioner she/chilliekstrakt, rød 40 (E129), natriumbensonat, kokosolje, Carnaubavax, E129. Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.