leggings-neonrosa-med-hal-1

Leggings Neonrosa med Hull

179,-

Velg variant:

 • Marjo
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Sopii hyvin isommallekkin ihmiselle.
  1 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Terese R
  for 2 uker siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  De är superbekväma att ha på sig men väldigt långa. Jag valde M men skulle behövt S pga att de är så långa. M fungerar säkerligen upp till de som kräver X & säkerligen XL pga stretch & längd. ”Hålen” är längre än på bild men fungerar bra ändå! Färgen är neonrosa & skiljer sig från bilden. De får en 4 pga längden annars kanon!
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Dette er ikke bare kule neonfargede tights, men også kule neonfargede tights med heftige hull langs sidene. De passer perfekt å bruke på en fest med 80-tallstema. Med et par leggvarmere til tightsen blir 80-tallslooken komplett!

Leggings Neonrosa med Hull er et par tights i neonrosa farge. Som en del av designet til tightsen er det dekorative hull langs sidene av bena. Tightsen er laget av polyester og elastan og er tilgjengelig i størrelsen medium og large/x-large til voksen. Skoene på bildet er ikke inkludert.

Selges enkeltvis og er tilgjengelig i størrelsen Medium og Large/X-Large.