leggings-neon-rosa-29129-3

Leggings Neon Rosa

109,-

Velg variant:

 • Ann viola
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Stine
  for 7 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Christina
  for 5 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Det stämde inte alls överens med det jag hade förväntat mig: 1. Det som kom var neonrosa - jag hade fått uppfattningen att de skulle vara mer som på bilden, dvs något mildare rosa 2. Enl. Bilden ser det ut som att de är hyfsat tjocka=inte genomskinliga - det som jag fick hem var totalt transparent och varje liten leverfläck eller ojämnhet i huden syntes igenom, dvs jag kunde inte alls använda dem som tänkt, dvs till en indisk tunika som täcker framtill och bak men är slitsad i sidorna till midjan. Användningen av dessa tights blir skoputsning - men enbart för att priset var så lågt att det inte var värt ansträngningen att returnera!
  6 av 6 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Kompletter 80-tallsoutfiten med stilig og matchende tilbehør, da blir det så mye morsommere! Her har vi for eksempel et par superstilige, neonrosa leggings som følger kroppen din på en komfortabel og stilig måte. Passer perfekt til for eksempel et tyllskjørt, og kommer garantert til å få deg til å rocke på festen eller karnevalet!

Leggings Neon Rosa er et par rosa, elastiske og gode leggings med middels høy midje som passer bra til 80-tallsdrakten, for eksempel.

Størrelse: One size (voksen).