Lamper

Lamper er noe vi bruker hver dag, men de blir fort glemt som morosaker. Hvorfor skal det bare være dyre designlamper som pryder norske vinduskarmer? Vi ønsker å slå et slag for mer humor i hjemmet! Hvis en lampe får deg til å smile og føle deg bra, så er det et perfekt valg ifølge oss.
Våg å slippe deg litt løs og dekorer med humoristiske lamper i stedet for kjedelig skandinavisk design. Litt farge lyser opp, og i utvalget vårt finner du lamper i mange forskjellige farger, fra flamingo-rosa til kaktusgrønn, eller hvorfor ikke en fargeskiftende variant? For eksempel har vi både lamper du kan bruke i bassenget og deilige lyslenker til terrassen. Våre festlige og morsomme lamper er perfekte å gi bort i gave, og vi drister oss til å love at du vil finne noe for enhver.
Lamper til den som har alt – Vi kjenner alle noen som «har alt», og de er helt umulige å kjøpe gaver til, eller vi tar det tilbake. Det er alltid mulig å finne en passende lampe som vi lover at personen ikke allerede har! Kanskje en LED-figur eller bordlampe som forestiller et dyr eller et morsomt symbol?
Lamper til den du ikke kjenner så godt – Er du invitert til å møte svigers for første gang eller skal du spise middag hos Lisa fra regnskapsavdelingen? Ved å velge en morsom lampe i stedet for blomster eller sjokolade gjør du et bedre førsteinntrykk, og du vil bli husket hver gang personen bruker lampen.
Vi kan anbefale noe som er kult, men likevel nøytralt, kanskje et nattlys formet som månen eller diskre LED-lamper.
Lamper til festdyret - Hvis vennen din liker å feste, har vi det riktige utvalget for en perfekt gave! Velg og vrak blant fargerike lyspærer, strobes og blinkende discolys.
Lamper til barn og tenåringer – Vi har mange forskjellige lamper som passer til barn og ungdom i mange forskjellige aldre. For de yngste kan et søtt eller tøft nattlys være det riktige valget.
Hvis barnet har hatt tid til å utvikle sin egen stil, kan en lavalampe være et morsomt tillegg til interiøret på soverommet. Har barnet en superhelt som idol? Da er lampene våre med inspirasjon fra Iron Man, Spider-Man, Super Mario eller Star Wars perfekte. Disse lampene er selvfølgelig like godt egnet for barnslige voksne!
Til tenåringer blir det selvsagt helt rett med en selfie-lampe eller en lampe med tekst.
Ved å dekorere med passende lamper og lys på Halloween, tar du festen til helt nye høyder. Hvis du liker skummel innredning, kan du selvfølgelig ha lampene fremme hele året! Vi har samlet skumle lamper og lys og de med et mer vennlig utseende, alt fra grønne lamper med blod til søte LED-spøkelser.
Til deg som skal arrangere fest har vi også et godt utvalg av billige lamper som hever stemningen. Hvorfor ikke ta dansegulvet til neste nivå med et stroboskop og fargede LED-lyspærer? Kjøp lamper & lys online fra PartyKing. Det er veldig enkelt å kjøpe lamper online fra oss. I produktbeskrivelsen kan du lese hvordan man bruker lampen, om lyspærer er inkludert, om den har LED eller om det er en lampe med ledning osv.
Les mer