kryolan-fixeringsspray-2

Kryolan Fikseringsspray

229,-

Velg variant:

 • Edita
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Jeg syntes denne tørket på en måte som ga den litt for mye glans, men jeg klarte å forholdsvis fikse det ved bruk av pudder.
  2 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Charlotte
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 4 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Andrine
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Har du noensinne følt at hele kvelden er ødelagt fordi Halloween-sminken din, som tok flere timer å få perfekt, renner bort av svette og kremer i løpet av kvelden? Frykt ikke, ved hjelp av fikseringssprayen kan du Halloweene i mange timer til uten at du trenger å bekymre deg noe særlig for at sminken skal renne bort.

Kryolan Fikseringsspray er et profesjonelt alternativ for deg som stiller høye krav til produktene du kjøper. Denne fikseringssprayen er spesielt fremstilt for å beskytte film- og teatersminke slik at effekten holder seg betraktelig lengre.
Spray fikseringssprayen fra cirka 30 cm avstand for best resultat. Sprayen legger seg som en usynlig film oppå sminken din og beskytter mot ytre påvirkning. Fungerer best med vanlige sminkeprodukter, vannbaserte ansiktsfarger og blodeffekter. Fikseringssprayen inneholder alkohol og bør ikke benyttes i nærheten av øyne eller slimhinner. Sprayen vaskes lett av med såpe og vann.

Volum: 50 ml.