Se større bilde

Krage med Håndleddbånd Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 81
selected_index: 0
449,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Denne mektige kragen blir et oppsiktsvekkende element i kostymet ditt! Med matchende håndleddbånd i tillegg trenger du ikke mer for å få til et komplett antrekk. Det er bare å ta på seg klovnesminken, ikle seg en kjole i renessansestil eller en gjøglerdrakt for å få til et ordentlig fint antrekk som folk legger merke til. Som sagt så passer kragen og håndleddbåndene som tilbehør til de fleste kostymer, så du kan bruke dem på flere halloweenfester på rad! 

Krage med Håndleddbånd Deluxe inkluderer en mektig stor krage samt to matchende håndleddbånd. Finnes i svart og hvitt og er lagd av polyester med finish i skimrende silke. Finnes i one size for voksne. Leveres enkeltvis.

  • Størrelse: One size (voksen)
  • Materiale: Polyester
  • Antall: 1-pakning
  • Velg hvit eller svart

Dette er et Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue er kjent for sine kostymer og tilbehør i fantastisk kvalitet. De koster litt mer, men de er helt i sin egen klasse! De kan altså ikke sammenlignes med andre kostymer. Takket være stoffets kvalitet, kan du vaske og bruke kostymet om og om igjen.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen68222 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle