Meny

Kort Bodysuit Svart Deluxe

449,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis størrelseguide

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Denne svarte bodysuiten er et plagg som er perfekt å bruke og å kombinere med for å sette sammen et antrekk til en kostymefest eller til halloween. Men den er også fin å bruke til vanlige fester, avhengig av hvordan du ønsker å kombinere den. Med denne kan du bli en modig superhelt eller hvorfor ikke en badass skurk? Bare fantasien setter grensene.

Kort Bodysuit Svart Deluxe er en body med lange ermer og en glidelås som gjør den enkel å ta av og på. Drakten er svart og sitter tight.

Velg mellom størrelsene small, medium og large

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine kostymer av god kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en klasse for seg! De kan ikke sammenlignes med andre kostymer. Takket være tøyets kvalitet kan du vaske og bruke det om og om igjen.