Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Tilbehør > Korsett > Korsett Smoking Deluxe
Se større bilde

Korsett Smoking Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
399,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Selvfølgelig er det ikke bare menn som kan bruke smoking på fest, de ser like bra ut på kvinner! Om du føler at en vanlig smoking er litt for mannlig for din personlige smak er dette korsettet et utmerket alternativ. Det etterligner en smoking i utseende, men sitter stramt rundt kroppen, noe som framhever dine kvinnelige former.

Korsett Smoking Deluxe består av et korsett med svarte paljetter og et hvitt, silkelignende stoff. Øverst sitter en liten svart sløyfe, og utseendet på korsettet skal etterligne en smoking.

  • Finnes i størrelse: Small, Medium og Large
  • Inkluderer: Korsett
  • Materiale: 84% Polyester, 16% Spandex

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjente for sine karnevalkostymer, som er av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse! De kan ikke sammenlignes med andre karnevalkostymer. Takket være stoffets kvalitet kan du vaske og bruke kostymet om og om igjen.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen39699 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle