Se større bilde

Knivkasterens Assistent Karnevalkostyme

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
299,- 449,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Det fins mange utakknemlige yrker, men et av de mest utsatte må vel være knivkasterens assistent? Det er i alle fall den oppfatningen vi får når vi sjekker ut dette blodige kostymet! Kostymet har kniver på både hode og mage og den passer perfekt å bruke når du vil skremme kompisene på Halloween-festen. Komplettér antrekket med en sirkusinspirert makeup for  fange den rette feelingen.

Knivkasterens Assistent Karnevalkostyme inkluderer en kjole og en hårbøyle med kniv. Kjolen er ermeløs med røde, brede skulderbånd, gule frynser rundt midjen og utringningen, samt et svart-hvitt stripete parti over magen. På det stripete partiet er det blodflekker og trykk av kniver tilsynelatende stukket inn i magen. Skjørtdelen er rød og kort, med et trykket merke på siden. På hver side av kjolen er det røde tyllstykker som stikker ut. Hårbøylen er diskret utformet for å fremheve den store plastkniven som sitter på den. Strømpebukser og sko medfølger ikke. Komplettér gjerne med liknende for å få samme look som på bildet.

Finnes i størrelsene Small, Medium og Large.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30061 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle