vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Klovnekarneval

Her finner du klovnedrakter, hatter og sminke til ditt neste klovnekarneval. Leter du etter en morsom klovnehatt, rød klovnenese og tradisjonell sminke? Eller foretrekker du en mer skremmende klovnemaske, parykk og karnevalsdrakt til Halloween? Da har du kommet til riktig sted!

Partyking har et stort og mangfoldig utvalg med klovnerelaterte produkter. Du finner alt fra sminke, hatter og parykker til blodige kniver og skumle klovnedrakter. Vi tilbyr karnevalsdrakter for både voksne og barn, og produktene våre finnes som både luksus og budsjett.

Med de skremmende klovneparykkene og klovnedraktene våre med blodig tilbehør kommer du garantert til å skremme naboene og vennene dine på Halloween. Men vi har også kostymer for den snillere klovnen. Skal du opptre som klovn i et barneselskap, foretrekker du kanskje det mer tradisjonelle klovneutstyret: klassisk klovnehatt med parykk, rød klovnenese og matchende sminke. Partyking har et stort utvalg med kostymer for begge typer klovnekarneval, den snillere og den mer skremmende festen. Hos Partyking finner du det perfekte utstyret for klovnekarneval.
Les mer