vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
kinder-joy-overraskningsagg-55190-3
kinder-joy-overraskningsagg-1

Kinder Joy Overraskelsesegg Storpakning

479,90 kr

24-pakning

I lager (3 stk.)
Det er ikke uten grunn at Kinderegg har blitt en suksess: i tillegg til det deilige godteriet får barna også den ultimate overraskelsen i hvert eneste egg – et leketøy! Som om dette ikke var nok, så har Kinder Joy kremfyll med sjokolade. Ganske enkelt en uslåelig kombinasjon!

Kinder Joy Overraskelsesegg Storpakning består av kinder egg med to typer kremfyll – et med sjokoladesmak og et med melkesmak. Det finnes også to kjeksbiter i sjokoladen. Foruten godteriet finnes det en overraskelse i form av et leketøy i eggene. Anbefales for barn over 3 år på grunn av små deler i eggene.

Selges i 24-pakning med 20 gram per stk.

Ingredienser: Sukker, vegetabilsk fett (palme, shea), skummet melkepulver (19,5%), hvetemel, fettredusert kakao (3,5%), hvetekim, hvetestivelse, kakaomasse, kornmaltekstrakt i pulver, emulgeringsmiddel: lecitiner (soya), solsikkeolje, melkeproteiner, kakaosmør, aromaer, bakepulver (ammoniumhydrogenkarbonat, natriumhydrogenkarbonat), salt. Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato dersom ikke annet er oppgitt.
Art.nr 55190-3
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

25

Spørsmål & Svar

0

Tagger