Se større bilde

Kundebilder

Kengurubaby Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
449,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Om du liker temafester, så har vi mange forskjellige kostymealternativ, og vi på PartyKing synes at det er viktig at alle blir inkludert, selv de aller minste. Nå kan babyen din også være med på karnevalet, siden vi har en rekke forskjellige karnevalskostymer for små gutter og jenter. Med denne Kengurudrakten kan vi love at babyen din blir den søteste på festen.

Kengurubaby Karnevalskostyme inkluderer en jumpsuit, avtakbar hette og føtter, samt en liten kenguru. Drakten er laget av polyester og bør håndvaskes.

Finnes i størrelse: Small, Medium og Large.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (1)

Spørsmål & Svar

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.
  • Hvor store/lange er disse kostymene? Har en sønn på 11 mnd, derfor usikker på om jeg bør kjøpe medium eller large. Redd medium blir for liten, i og med den skal passe barn på 6 mnd også. Men large 12-24 mnd blir kanskje alt for stor? Han er 76 cm lang, med en god og fin pondus
    Svar: Small är anpassat till barn som är 68 cm, Medium 74 cm och Large 86 cm. Skulle rekommendera storlek Large för att den inte skulle bli för kort. Du har naturligtvis 30 dagars returrätt.
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen41887 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle