Se større bilde

Kartongfigur 50-talls Bil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
149,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Denne kule bilen ser ut som den kommer kjørende rett ut av 50-tallets USA. Perfekt som dekorasjon til selskap eller karneval med 50-talls tema! Festes enkelt på veggen for å skape den perfekte 50-talls følelsen i rommet. Ikke glem å kle deg ut i 50-talls inspirerte klær, og du må selvfølgelig huske å ta masse artige bilder på festen!

Kartongfigur 50-talls Bil er en kartongfigur som forestiller en rosa og hvit 50-tallsbil. Kartongfiguren er 183 cm lang.

Selges enkeltvis.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Tonje for 4 måneder siden
    Denne var veldig stilig og større enn forventet! Jeg skulle ha denne på veggen, og det var litt vanskelig å feste den. Bilen er delt opp i 3 deler. I ytterkantene (nærmest midten) på første og siste del er det et hull som jeg brukte til å feste bilen med. Da tredde jeg en tråd igjennom, lagde en knute og festet andre endetil en spiker på veggen. Hvis du gjør dette vil bakdelen og fordelen av bilen peke "nedover". Løste dette med en tape-bit på hver side, og da var bilen rett og fin. Skikkelig kul å henge på veggen til en fest!
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen62303 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle