tartbild-unicorn-74943-2
tartbild-unicorn-74943-1

Kakebilde Unicorn

59,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis innhold
 • Maria
  for 1 dag siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Missnöjd
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Lena
  for 4 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jättefin men svårt att skära när den legat en stund på tårtan.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Felippe
  for 5 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Et selskap med fargeglade ballonger, sukkerspinn og konfetti i regnbuens farger skal selvfølgelig avsluttes med Unicornkake! Oppfyll drømmen om rosa skyer og flygende enhjøringer i barneselskapet. Kaken kommer garantert til å spises opp med glede!  

Kakebilde Unicorn måler ca. 20 cm diameter og passer til en kake på 8–12 stykker. Det er veldig lett å lage en lekker kake ved hjelp av et kakebilde. Begynn med å fukte kakebildet forsiktig med vann eller gelatin. Deretter fester du kakeoblatet på kaken. Nå er den klar til å serveres alle de glade gjestene på festen.

>> Klikk her for å lese hvordan du monterer kakebildet på kaken!

Ingredienser: Potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoffer: E102,E102,E133,E151. E102 og E122 kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Produsert i Spania. Bildet er trykt med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfritt, laktosefritt og uten tilsatt sukker. 

Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt vår kundeservice om du har spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet er oppgitt.