tartbild-unicorn-74943-2
tartbild-unicorn-74943-1

Kakebilde Unicorn

59,90 kr

Et selskap med fargeglade ballonger, sukkerspinn og konfetti i regnbuens farger skal selvfølgelig avsluttes med Unicornkake! Oppfyll drømmen om rosa skyer og flygende enhjøringer i barneselskapet. Kaken kommer garantert til å spises opp med glede!  

Kakebilde Unicorn måler ca. 20 cm diameter og passer til en kake på 8–12 stykker. Det er veldig lett å lage en lekker kake ved hjelp av et kakebilde. Begynn med å fukte kakebildet forsiktig med vann eller gelatin. Deretter fester du kakeoblatet på kaken. Nå er den klar til å serveres alle de glade gjestene på festen.

>> Klikk her for å lese hvordan du monterer kakebildet på kaken!

Ingredienser: Potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoffer: E102,E102,E133,E151. E102 og E122 kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Produsert i Spania. Bildet er trykt med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfritt, laktosefritt og uten tilsatt sukker. 

Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt vår kundeservice om du har spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet er oppgitt. 
Art.nr 74943-1

Innhold

Henvendelser

2

Spørsmål & Svar

0

Tagger