tartbild-pyjamashjaltarna-75170-1
tartbild-pyjamashjaltarna-75170-2

Kakebilde Pysjheltene

59,90 kr

Om dagen er de vanlige 6-åringer. Men når pysjamasen kommer på, blir de Kattegutt, Ugline og Gekko!

Pynt bursdagskaken med et kakebilde med pysjheltene! En ordentlig morsom og livlig touch på kaken som garantert blir satt pris på i barneselskapet.

Kakebildene måler ca. 20 cm i diameter og passer til en kake med 8–12 biter. Det er veldig lett å lage en lekker kake ved hjelp av et kakebilde. Begynn med å fukte kakebildet forsiktig med vann eller gelatin. Deretter fester du kakeoblatet på kaken. Nå er den klar til å serveres alle de glade gjestene på festen. 

>> Klikk her for å lese hvordan du monterer kakebildet på kaken!

Ingredienser:Potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoffer: E102, E102, E133, E151. E102, E122: Kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Produsert i Spania. Bildet er trykt med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfritt, laktosefritt og uten tilsatt sukker. 

Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt vår kundeservice om du har spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet er oppgitt. 

Art.nr 75170-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger