tartbild-avengers-74769-1
tartbild-avengers-74769-2

Kakebilde Avengers

69,90 kr

De absolutt kuleste superheltene er fortsatt Avengeeeers! Fiks den kuleste festen med et Avengers-tema! Hvem har vel ikke lyst til å ta seg en bit av Hulken? For det er jo en selvfølge at musklene begynner å vokse når man smasker i seg litt kake. Det blir garantert et høydepunkt i barneselskapet! 

Kakebilde Avengers måler ca. 20 cm i diameter og holder til en kake med 8–12 biter. Det er veldig enkelt å lage en fin kake ved hjelp av et kakebilde. Begynn med å forsiktig fukte kakebildet med vann eller gelatin for å deretter feste kakeoblatet på kaken din. Den er nå klar for å serveres til alle festdeltagerne! 

>> Klikk her for å lese hvordan du monterer kakebildet på kaken!

Ingredienser: potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoff: E102, E102, E133, E151.”E102, E122: kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Laget i Spania. Bildet er trykket med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfri, laktosefri og uten tilsatt sukker. 

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt. 
Art.nr 74769-1

Innhold

Henvendelser

4

Spørsmål & Svar

0

Tagger