Se større bilde

Julhjärtan Sjokolade

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5130
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
59,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Nå er det jul igjen, og julen varer helt til påske! Ja, det får vi håpe, ettersom det finnes så mye godt julegodteri, for ikke å snakke om så mye god julesjokolade. Som for eksempel disse sjokoladehjertene fra Sockerbageriet, med herlig hasselnøttfyll på innsiden. Nam, nam! Kjøp til deg selv, familien eller som julegave.

Julhjärtan Sjokolade er nydelige sjokoladehjerter som er fylt med deilig hasselnøttblanding. Leveres i en pen liten forpakning, fra Sockerbageriet.

Vikt: 100 gram.

Ingredienser: Skall (ca. 55 %): sukker, helmelkspulver, kakaomasse, kakaosmør, mysepulver (melk), emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljesmak. Fyll (ca. 45 %): sukker, fraksjonerte vegetabilske oljer og fett (RSPO-sertifisert palmeolje og rapsolje i varierende proporsjoner), hasselnøtter (8 %), mysepulver (melk), skummet kakaopulver, laktose, skummet melkepulver, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljesmak. Kan inneholde spor av andre nøtter og gluten.
Endringer i produktinnholdet kan forekomme. Sjekk derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, vennligst kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er oppgitt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen70659 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle