vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Julete pusling

Hvem har vel ikke slitt seg ut på juleverksted før jul? Vanligvis har man ofte juleverksted som barn, men i voksen alder er det vanskelig å "ta seg tid til" å lage sine egne dekorasjoner. Vi på Partyking hjelper deg – vi har et enormt utvalg av produkter du og barna kan pusle med. Vi har alt mellom himmel og jord, for eksempel piperensere, nisseklistremerker, lag dine egne julekort-sett og mye mer!

Ting til juleverksted for små barn og voksne


Når julen nærmer seg, er det på tide å plukke frem julehobbyene og gi hjemmet et stemningsfullt preg. Hvis du har mulighet til å ta fri over julen og ha barnebarna på besøk, hvorfor ikke gjøre julepuslingen til en familietradisjon? Uansett om du er voksen eller barn har vi hos Partyking et fantastisk utvalg av julehåndverksprodukter som passer for alle.

Juleverksted med ferdige sett


For deg som føler deg mindre kreativ, har vi ferdige sett som gjør juleverkstedet enkelt og morsomt. Våre sett inneholder alt du trenger for å lage din egen julepynt, fra juleugler til personlige julekort. Velg mellom ensfargede julekort, kort med ulike motiver og ulike papirmaterialer. Legg til noen paljettsnorer i grønt og rødt for å lage din egen unike girlander. Hos oss er det ingen grenser for kreativiteten!

Lag magi med papir


Papirpusling er en klassisk favoritt. Vårt sortiment inneholder alt fra vakre julekort til origami og papirdekorasjoner. Her kan du og barna dine slippe kreativiteten løs og lage unik julepynt.

Morsomt julehåndverk for barn – lag en magisk nissedør


For ekstra magi i julen kan dere lage en nissedør sammen. La barna pynte døren, og plasser den på et passende sted, så kan nissen komme inn og spre glede. Det er en morsom og fantasifull aktivitet som gir julen ekstra magi.

Juleverksted for alle aldre


Vår varierte samling av julehåndverksprodukter inkluderer alternativer for både barn og voksne. Fra ferdiglagde julepyntsett til materialer som inspirerer til kreative prosjekter – vi har alt du trenger for å skape en herlig julestemning. Så enten du vil lage noe sammen med barna eller nyte avslappende julehåndverk for deg selv, er Partyking din partner for en magisk juleverkstedopplevelse. Velkommen inn, og oppdag vår verden av julehåndverk!
Les mer