Julepynt & Julehåndverk

Å nei, tenker du. Nå er julen her igjen, og du er som vanlig overhodet ikke forberedt. Vi forstår deg. Julen kommer og går raskere for hvert år, og du rekker knapt å blunke før du må pynte til jul igjen. Kanskje det er på tide med litt nye juledekorasjoner i år? Det blir jo så kjedelig med den samme julepynten hvert år. Julemiddagen og nyttårsfesten skal jo også være fin og spesiell. Vi kan hjelpe deg med alt dette!

Å pynte til jul skal ikke være en byrde, men noe du ser fram til allerede etter nyttår. Å pynte til jul gir deg og familien din en mulighet til å være sammen og ha det gøy med hverandre samtidig som dere pynter hjemme. Å pynte til jul trenger heller ikke å være vanskelig. Det er bare å velge noen lys eller lysslynger du liker, kanskje en og annen glitterkule til å henge i treet og en tale – så er du ferdig. Hvis dere er en familie som er fanatisk når det kommer til jul, kan vi fortelle det at vi har hundrevis, kanskje nærmere tusenvis av juleprodukter å pynte og dekorere med. Her har vi så mange ting at det blir umulig å nevne alt.

Stol på oss, ingen kommer til å merke at du var ute i siste sekund etter at du har tatt en titt på vårt sortiment. Vi har alt fra fargerike ballonger, serpentiner og lys til stjernekonfetti, lysslynger og julestrømper. Vi har både billig og litt dyrere pynt, pynt for både store og små, eldre barn og voksne. Glitter her og girlander der, og kanskje til og med litt falsksnø med hjelp av snømaskinen vår dersom været svikter. I verste fall bestemmer slekten seg for at du aldri skal stå ansvarlig for dekorasjonene igjen – du har med andre ord ingenting å tape!


Les mer