vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
klassisk-tomtedrakt-bla-1
klassisk-tomtedrakt-bla-2

Julenissedrakt Klassisk Blå

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

549,90 kr

Supplere med

Kan du huske når du først leste at julenissen MÅTTE være rød? Hvem har egentlig bestemt det? Historiske sett så er julenissen slett ikke kledd i rødt men grått, siden det var mest vanlig med grå hjemmelagde vinterjakker av saueskinn for hundre år siden. Med andre ord finnes det flere ulike syn på hvilken farge julenisssen skal kle seg i. Og ingen av alternativene er feil. Derfor kan de enkelt selv velge en morsom farge som du overrasker med på selveste julaften når gavene skal deles ut. Eller kanskje du bare ganske enkelt vil ta et politisk standpunkt som profesjonell julenisse? 

Julenissedrakt Klassisk Blå inkluderer en blå jakke med brede hvite falder, et par matchende blå bukser, svarte støvelovertrekk med hvit pelsaktig overkant, hvite hansker samt en blå nisselue med hvit pelsaktig rem og en stor hvit dusk. Selv det svarte beltet med gullspenne inngår.
Dette er en alternativ julenissedrakt for deg som vil bryte mønsteret og gjøre noe annerledes til jul. Dette kostymet er både fint og morsomt, og familien vil garantert huske julen da den blå julenissen gjorde entré.

One size (voksenstørrelse).
Art.nr 29500-1

Størrelseguide

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger