klassisk-tomtedrakt-bla-1
klassisk-tomtedrakt-bla-2

Julenissedrakt Klassisk Blå

599,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis størrelseguide

Tilbehør

Nissebjelle Deluxe

Nissebjelle Deluxe

89,-
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktinformasjon

Kan du huske når du først leste at julenissen MÅTTE være rød? Hvem har egentlig bestemt det? Historiske sett så er julenissen slett ikke kledd i rødt men grått, siden det var mest vanlig med grå hjemmelagde vinterjakker av saueskinn for hundre år siden. Med andre ord finnes det flere ulike syn på hvilken farge julenisssen skal kle seg i. Og ingen av alternativene er feil. Derfor kan de enkelt selv velge en morsom farge som du overrasker med på selveste julaften når gavene skal deles ut. Eller kanskje du bare ganske enkelt vil ta et politisk standpunkt som profesjonell julenisse? 

Julenissedrakt Klassisk Blå inkluderer en blå jakke med brede hvite falder, et par matchende blå bukser, svarte støvelovertrekk med hvit pelsaktig overkant, hvite hansker samt en blå nisselue med hvit pelsaktig rem og en stor hvit dusk. Selv det svarte beltet med gullspenne inngår.
Dette er en alternativ julenissedrakt for deg som vil bryte mønsteret og gjøre noe annerledes til jul. Dette kostymet er både fint og morsomt, og familien vil garantert huske julen da den blå julenissen gjorde entré.

One size (voksenstørrelse).

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0